MOUST (1 of 1).JPG

MOUSTACHE,

HET ULTIEME DEMI-CHEF MES

Moustache is hét multifunctionele keukenmes voor de hobbykok. Eén essentieel mes dat je hele collectie keukenmessen overbodig maakt, kan dat? Ja!

AFGESNEDEN PUNT

Het Moustache mes heeft een afgesneden punt die ervoor zorgt dat er minder wrijving is bij het gebruiken van de punt bij precies werk.

2MM DIK STAAL

Het Moustache mes is gemaakt uit Europees staal van wereldklasse

VERWISSELBAAR HANDVAT

Je kan zowel de vorm, de kleur én de maat aanpassen naar wens.

Bestel nu jouw Moustache exemplaar en ontvang gratis het boek conFOODenties van chef Dirkjan Decock of Zot van Koken van TV kok Loïc!

BEPERKT AANBOD

MOUSTACHE + CONFOODENTIES

In het boek "conFOODenties", geschreven door Dirkjan Decock delen hij en 3 bevriende chefs (Martijn Defauw, Felix Francois en Matthias Speybrouck) hun keukengeheimen en tonen ze zich van hun meest persoonlijke kant. Bovendien onthult elke chef 10 eigen recepten!

€299

in plaats van €385

BEPERKT AANBOD

MOUSTACHE +

ZOT VAN KOKEN

"Zot van Koken", het boek van TV kok Loïc Van Impe, bevat een verzameling van Belgische klassiekers, megalekkere zoeternijen, snelle gerechten en makkelijke Japanse specialiteiten. Daarbij vind je 29 hacks: slimme shortcuts die koken plezieriger en makkelijker maken. Ideaal om zelf ook recept na recept zot van koken te worden.

€299

in plaats van €375,99

TIJDELIJKE PAKKETTEN

Profiteer nu van deze tijdelijke actie: krijg één van deze boeken gratis bij je aankoop van het Moustache mes! Welk boek kies jij: conFOODenties van chef Dirkjan Decock of Zot van Koken van TV kok Loïc?

Alle bestellingen worden vanaf de tweede week van december verzonden. 

MOUSTACHE TROEVEN

1 MES VOOR ALLES

De gebogen curve van het mes zorgt ervoor dat het mes als vanzelf doorheen alle soorten voedsel snijdt. De vorm 'schommelt' mee waardoor het mes tijdens het snijden een minimum aan kracht vereist.

VAKMANSCHAP

Ik maak geen keukengereedschap, maar ik maak de beste vriend van de chef

 

Deze overtuiging drijft me om de beste keukenmessen te produceren.

UNIEKHEID

De unieke vorm van het Moustache mes is gebaseerd op het Japanse kiritsuke mes. Een van de voornaamste eigenschappen van dit soort messen is het versmallende lemmet naar de punt toe. 

Origineel relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Met een Moustache mes kom je ongetwijfeld origineel uit de hoek!

Neem contact met me op voor een gepersonaliseerd voorstel.

MOUSTACHE SLIJPEN

Is je Moustache mes toe aan een slijpbeurt? Steek hem in de sleeve waarin je hem ontving, en stuur hem op naar of breng hem binnen bij onze gecertificeerde slijperChef and Knife.

 

Je krijgt 10% korting op de eerste 3 slijpbeurten, vandaar ook de 3 vakken op de sleeve. Na elke slijpbeurt zal de slijper zo'n vak doorstrepen. Pas nadat je eerste 3 slijpbeurten voldaan zijn, betaal je de volledige prijs van de slijpsessie.

Heb je nog vragen over het slijpen van je Moustache mes? Aarzel niet om mij te contacteren!

MKNIVES.BELGIUM@GMAIL.COM

+32 497 87 95 09

KORTENBERG, BELGIUM

  • Facebook
  • Instagram