MOUST (1 of 1).JPG

MOUSTACHE,

HET ULTIEME DEMI-CHEF MES

AFGESNEDEN PUNT

Het Moustache mes heeft een afgesneden punt die ervoor zorgt dat er minder wrijving is bij het gebruiken van de punt bij precies werk.

VERWISSELBAAR HANDVAT

Je kan zowel de vorm, de kleur én de maat aanpassen naar wens.

2MM DIK STAAL

Het Moustache mes is gemaakt uit Europees staal van wereldklasse

WAAROM MOUSTACHE?

Ik merk dat er een kloof is tussen de high-end messen, op maat gemaakte Mknives messen en de goedkopere massaproductie messen. Om toch een mes te voorzien met de kwaliteit die ik met Mknives garandeer, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Dit lanceerde ik en noemde deze nieuwe lijn: Moustache (een knipoog naar mijn uiterlijk).

Het design, handvat en de details van Moustache zijn volledig handgemaakt. Het mes zelf wordt in grote hoeveelheid geproduceerd. Dat verklaart de lagere prijs van Moustache.

 

Zo wil ik iedereen, van chef tot hobbykok tot huisvrouw/huisman, de kans geven om met een kwalitatief mes te koken.

Zin gekregen om aan de slag te gaan met Moustache? Haal het mes nu in huis!

MOUSTACHE TROEVEN

1 MES VOOR ALLES

De gebogen curve van het mes zorgt ervoor dat het mes als vanzelf doorheen alle soorten voedsel snijdt. De vorm 'schommelt' mee waardoor het mes tijdens het snijden een minimum aan kracht vereist.

VAKMANSCHAP

Ik maak geen keukengereedschap, maar ik maak de beste vriend van de chef. 

Deze overtuiging drijft me om de beste keukenmessen te produceren.

UNIEKHEID

De unieke vorm van het Moustache mes is gebaseerd op het Japanse kiritsuke mes. Een van de voornaamste eigenschappen van dit soort messen is het versmallende lemmet naar de punt toe. 

MOUSTACHE SLIJPEN

Is je Moustache mes toe aan een slijpbeurt? Steek hem in de sleeve waarin je hem ontving, en stuur hem op naar of breng hem binnen bij onze gecertificeerde slijper: Chef and Knife.

 

Je krijgt 10% korting op de eerste 3 slijpbeurten, vandaar ook de 3 vakken op de sleeve. Na elke slijpbeurt zal de slijper zo'n vak doorstrepen. Pas nadat je eerste 3 slijpbeurten voldaan zijn, betaal je de volledige prijs van de slijpsessie.

Heb je nog vragen over het slijpen van je Moustache mes? Aarzel niet om mij te contacteren!