top of page

CLASSIC COLLECTIE, ROESTVRIJ EN VLIJMSCHERP

Dit is de eerste roestvrije collectie van Mknives. Klanten zochten een mes die onderhoudsvriendelijk was, en toch even scherp als de messen van koolstofstaal. Het hout gebruikt is gerecycleerd Wengé hout uit een oud historisch pand.

Voor deze collectie zijn de handvatten echt de handtekening. Ze zijn herkenbaar aan hun gouden accent en het donkere hout. De handvat materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om jou de beste ervaring ooit te geven.

 

Het gestabiliseerd hout maakt het plaatje compleet! Niet alleen blijft je houten handvat waterdicht, er zal ook geen vuil in het hout komen.

De collectie bestaat uit verschillende messen zoals een Gyuto, Santoku, Demi Chef, Sardine en steakmessen.

Prijs: vanaf €535

At (7 of 8).jpg
Productfoto's_08.jpg

Door de unieke gebogen vorm ligt het handvat ergonomisch in de hand.

 

De holtes van het handvat geven ruimte aan de spieren in je hand en de bulten van het handvat vullen de holtes van je hand.

Hierdoor ontstaat er een
gelijkmatige druk en ervaar je geen pijnlijke punten.

In deze collectie werden de nerven van het hout uit het handvat geborsteld waardoor er meer grip ontstaat tijdens het snijden.


De combinatie van het ruwe maar esthetische uiterlijk, zorgt voor een showstopper in de keuken.

LEVENSLANG ONDERHOUD

Wist je dat je bij aankoop van een Mknives levenslang gratis onderhoud krijgt? Je kan je mes op afspraak langs komen brengen voor een gratis slijpbeurt of opknapbeurt.

Wij willen dat onze messen generaties meegaan. Goede zorgen staan daarbij op nummer één!

Film (1 of 1)-3.jpg
bottom of page