top of page

SLIJPDIENSTEN

Zijn je messen toe aan een grondige slijpbeurt? Zoek niet verder! Je kan je messen komen langsbrengen in het atelier van Mknives te Kortenberg, of je kan gebruik maken van onze slijpservice aan huis.

 

Wat houdt dit precies in?

Waar: Sparrenhof 13, 3071 Erps-Kwerps of bij jou thuis


Wat? Een grondige slijpbeurt van jouw messen op professionele wijze. Heeft jouw mes ook een kapje of een gebroken punt? Tijdens deze service kunnen we dat ook voor jou herstellen. No worries!

Geraak je niet tot in het atelier? Er bestaat ook de optie om de messen op te sturen. Vergeet niet om de aankoopbon erbij te steken zodat ik alle gegevens heb om ze op het juiste adres terug te bezorgen. Voor het terugsturen van de messen zal er €15 aangerekend worden.

 

Tip: Vraag aan je buren of kennissen of zij ook messen te slijpen hebben. Zo bespaar jij op de slijpkost per mes!
 

Prijs in atelier: €15 per mes
Prijs aan huis: Vanaf 5 messen komen we aan huis voor een scherpe prijs van €80. Heb je meer dan 5 messen? Klik hier om een extra slijpbeurt te bestellen.

Ben je een professional? Vraag een persoonlijke offerte aan door een bericht te sturen naar mknives.belgium@gmail.com

5-04-22_-1.jpg
5-04-22_-13.jpg

JAARLIJKS ONDERHOUD

Bij de aankoop van een Mknives krijg je jaarlijks een kosteloze onderhoudsbeurt. De messen met het M-logo.

 

Wat houdt dit precies in?

Waar: Sparrenhof 13, 3071 Erps-Kwerps

Wat? 
Jouw mes wordt op professionele wijze geslepen, hersteld en opgeblonken. Het heft krijgt een nieuwe beschermlaag wat er voor zal zorgen dat je mes er terug als nieuw zal uitzien.

Hoe bezorg ik het mes? Je kan het mes opsturen via de post, maar let er dan wel op dat je zeker de aankoopbon erbij steekt zodat ik het mes terug kan opsturen naar het juiste adres. Het mes dient ook stevig vast te zitten, zodat het niet schuift tijdens zijn reis hiernaartoe. Wees zeker dat je het goed en veilig verpakt. Anderzijds kan je het mes ook komen langsbrengen in het atelier op afspraak.
 

Prijs: Kosteloos, enkel €15 indien het mes teruggestuurd dient te worden met de post

BEKIJK HIERONDER MKNIVES VERDELERS

bottom of page